Friday, 16 May 2008

Cream Flower Cardigan Completed!

Hey... I completed the cardie for Ziera. I got to wear it first.. See my beautiful picture below..
(I colored my hair ya..! = )



Ni yang mahal nie... trademark.

Phew! Siap satu projek yg paling lama.. Hmm.. marathon knitting! I did this within 25days (3 weeks ++)!

This is my best record so far.. But I want to make some more..! Got really addicted to knitting already.

Wanna get this free pattern?

Click here

Wanna learn how to knit and share the excitement of this great needle art?? Hmm.. feel free to contact me..

4 comments:

maya said...

zuraaaa!!!.. pandainya awak knitting.. saya try tengok free pattern tu tak paham mende pun... hehehehe..

wah.. comel dah letak label..

farrahar said...

woowww!! siap ada label lagi tuh!! bah jgn lupa aahh.. next project, cloth diaper!!

Jurra said...

Makasehhh!
Saya pun tak sangka saya boleh buat baju sebesar nie..Blaja pun takde kelas pon.. belajar dgn kawan.. Yang lain2nye tu blaja kat internet..

Memang susah nak paham pattern knitting nie.. Kene beguru..hehehe

Farrah.. alaa.. klu aku jumpa kain utk cloth diaper.. buleh la aku test power menjahit cloth diaper pulak..

rahma said...

salam... hai zura, mcmn nak belajar knitting. dah ada bahan, ambik dari internet tp nda paham... belajar buat crochet dulu pun melalui internet jak, itu senang sikit la, tp knitting ni yg paham2 smpi skrg... my blog http://pearl-stud-earrings-rahma.blogspot.com. please do contact me ya...thanks (^-^)v

Copyright Text