Wednesday, 14 May 2008

My brand name

I'm so excited..
I receive a "Pos Express" parcel from KL this morning..
Tada! Wow.. this ribbon role is so huge..


I can sew thousands of stuffs with label on it.. hehehe..

This would be my first ribbon label specially ordered from Ribbon Haven.
Thank you to Maya of Crazyartzone blog, who inspired me to make my own label as well.

4 comments:

maya said...

cantiknya label kaler pink..
hahha.. saya pun lame mencari label cam ni dulu... last2 jumpe kat kedai pengantin.. :D

anyway... congrates zura! seronok kan ade label sendiri..

Jurra said...

Iya lah Maya.. tak pernah terfikir pun kedai pengantin buat mende-mende ni..

Seronok.. tapi alahai.. byk sangat.. hmm agaknya sampai 2020 pun tak habis pakai..

Takper... seronok2.. Maya takpe lah.. byk ambil tempahan menjahit.. Saya ni belajar2 jer.. tapi nak juga ada label sendiri.. Kalau bagi gift kat org.. cun sikit..

heheh.. pelik pula ada kawan nama Maya.. mcm nama anak sendiri..

Mynrose said...

hi jurra. nak tau width ribbon you order berape cm? i suke, nak order kat ribbon boutique jugak. tapi i kat nz so maybe post kene naik harga sikit kut. berape you bayar untuk satu roll label tu ? thank u~

Jurra said...

Hi min, the ribbon I bought was a 100yrds gross ribbon,5/8inch width. Mine was around RM382 not including postal charges.

Copyright Text