Tuesday, 21 July 2009

Baby Girl Quilt gift set

I made this baby girl quilt set for a gift set ordered by Antasia. The set is supposed to come with a pair of bolster, pillowcase, a baby dress and a baby bonnet. Only finished the quilt, still trying to finish the other stuff, I thought I can finish last night, but too tired.. I must sleep before I get myself dizzy...
I love it... I hope this would be mine...
I'll show you the rest of the dress & bonnet & etc... I hope I didnt fell asleep again..
stay tuned.

7 comments:

me01my said...

salam..

kalau saya nak tempah baby quilt gift set ni berapa yer

misa said...

comel nye jurra.. geram tgk..

ainalhanisda said...

cantik nya...saya pun ada janome mc300, nak tanya macam mana nak dapat alphabet macam jurra buat tu yer,saya dah surve internet,semua kena beli.hajat nak beli tapi tak tahu macam mana install dlm memory card..harap dapat membantu..terima kasih yer.

Rhonda said...

The quilt turned out great. It's amazing what the Janome can do.

LyDia DeLia said...

wohooo..cantik gile zura! keep it up!!

Jurra said...

Salam me01my, harga bergantung saiz, material & design. Boleh email kat saya.

Misa - terima kasih.

Ainalhanisda, yang penting awak kena ada "card reader" untuk memudahkan awak transfer file masuk ke dlm PC Card sulam tu. Bila awak beli design kat internet, beli design dgn format .JEF. Kalau ada masalah, boleh email kat saya.. nanti saya boleh guide awak camne nak letak file tu..

Rhonda, yeah, this Janome is really fun to use. As long as I still have deep passion in sewing, anything is possible.

Lydia, tq! Nak ke? branak la satu lagi..kwang..kwang..kwang..

linda said...

salam kak..canteknya bb quilt gift ni.berapa harga kalau saya nk order?nanti kak email saya ye.. :)

Copyright Text