Friday, 14 November 2008

Its a nursing cover

After a few guesses... no one has the real correct answer.. Its a Nursing Cover. My very first time sewing it. Thanks to Lydia who requested for it.



Front view
Back view. But it can be a reversible cover. Both side can be used.

A D-shape ring used to adjust the required tightness..

Tadaaaa... Mommy of the year awarded to Neneth! the model.. hehehe.. hiding her 't*t".... is that for real??




11 comments:

TRISYA ALEESA JAMIL said...

Astaga Neth.....
sapa yg nyusu dlm tu???
good idea ekceli.. but if Bb eisya dlm tu cannot imagine what happen...
Her hand & leg sebijik like octopus!!! Gundah bahhh that budak...
but still masih boleh sensored the t*t lah....

LyDia_DeLia said...

wakakaka..trisya..lydia pon nak cuba nasib ni..nak tgk mcm mana la budak tecik ni kalau dok dlm tu..mintak2 takde la die gundah gulana dlm tu..kalau tak, terpaksa la ask zura buat cover yang ade music..ye tak zura? kekeke..

Jurra said...

eh.. kengkawan.. nanti ada ciptaan terbaru... letak additional "tek" dalam tu.. dia picit ada bunyi.. "pet.. pot.." So dia sibuk dok picit2.. dia lupa dah dia dok dlm gua..hehehe

Tapi jgn bagi kat bapa dia laa...!nanti cepat rosak..ahahah!

Neneth @ Wana said...

hahahaaa..mau tahu apa dalam tu..Shhhs!..rahsia..buku Directory Telekom..hahahaaa

LyDia_DeLia said...

patut la neneth macam tahan ketawa..rupenye..ade buku disebalik kainnnn...kahkahkah..macam real jeee..

ling2 said...

kimsalam sm model tu a...hik...hik...hik....

zai said...

Nak nursing cover ni... cantik... :)

Ratna said...

Good idea. Nak buat satu. Tapi.. lama lagi nak beranak!

Jurra said...

Nak order boleh email kat saya aruzamo@yahoo.com

mieza yusoff said...

its a very interesting invention..akak tak nak jual ke..

Jurra said...

Hai mieza, saya buat kalau ada org order aje.

Kalau ada nak order "customised" boleh email saya
aruzamo@yahoo.com.

Copyright Text