Thursday, 5 February 2009

Whatever bag you named it

I made these bags last night... Similar technique like my diaper bag.. the only difference is that these bags have no extra pockets like a diaper bag.




It can be a shopping bag, casual bag or a handbag.. or stuff-everything-in-a-bag


I wonder if these bags are able to sell








8 comments:

snazzynsuch said...

ala comel nya.. siap ada bow ribbon... hehehe...

aS_c0mei said...

salam.sy suka blog ni.sgt membuatkan sy nak beli mesin jahit jugak!hehe...insyaAllah suatu hari nnt kan..saya nak gak beli mesin jahit.sy suka menjahit.tgk hasil jahitan dalam blog sgt best!hehehe.cantik2 plak tu sume...

btw,sy nak ke KK ujg bulan ni.ada tmpt makan yg menarik tak utk sy pegi?hehe.

(selama ni sy silent reader je.ni br nak bersuara sbb nak g KK.saja tanya ur opinion.hehe.thanks in advance!)

Natrah Norlin said...

alahai ...cantik betol.....

MaMa DhiYYa said...

cutenyer beg tuh..
boleh tunjuk camaner nak buat ;)

cHaDacHaDa said...

hello!
blog hopping and voila!
i am here!


love that bag.
very cute and classy.
takde plan nak jual?

berminat ni.

:)

Jurra said...

Haiii semua!
Thanks for your sweet comments... I will try to make some more to sell... soon I guess.

Mama Dhiya.. hmm.. kena buat tutorial ni.. harap la saya ada masa terluang lebih sikit untuk buat tutorial.. Kalau ada saya akan post.. maybe not this soon.

I'll try my best..!

Ninie Shops said...

cutenyaa...

Anonymous said...

Hi Jura, i visited your blog frequently. You mmg creative la, cantik2 jahitan dan design u buat.....keep it up.

Copyright Text