Tuesday, 14 April 2009

Red Red Wine Mary Jane booties

I made a surprise gift for baby Sufi Afiqah D.O. Jajakraf, a red booties to match with her diaper stacker... I can't thing of anything else for her gift since birth.. well.. its better late than never..




6 comments:

Mysunshine Gift Shop said...

salam dear,
cantik kasut baby nie.. if u jual berapa ya. email i zarinasemuri@yahoo.com

maklang said...

akak wonder macamana zura boleh jahit macam2..ambik mana masa yer..akak pun kadang rasa cam tak cukup aje masa!

afapai said...

salam kak..kalau tak keberatan akak kasi la tutorial step by step camne nak wat kasut baby ni.boleh kite kongsi ilmu.boleh saya belajar dr jauh ni.cantik sangat2!
hebat la akak ni.kagum saya...

jaja said...

ei, mcm kenal? hehe... thx jurra!!ko mimang best!

Jurra said...

Zarina, saya dah email info ..

Maklang, hmm.. itu namanya kemaruk menjahit.. takde masa tapi ada masa..

afapai... hajat hati memang nak buat tutorial.. tapi masa belum mengizinkan.. sendangkan saya nak post entry pun berkira sangat masanya.. Insya Allah.. saya cuba usahakan.. Terima kasih!

Jaja.. jen puji2 bah.. ko pun lebih hebat!!

Anonymous said...

oh!ye ke?kesian akak.tapi takpe...busy tu tanda murah rezeki.takpe la.bila2 ade masa lapang n boleh la akak buat ye?;-)

Copyright Text