Wednesday, 12 August 2009

Model of the day

Here is the owner of the baby quilt, baby Nur Airies has turned 1 month already..

Isn't she adorable!!

Lotsa hugs&kisses for the cute lil baby...
I hope she likes it... I do enjoy sewing it...

Photos courtessy from Nur Airies mother...
Thank you!



6 comments:

LyDia DeLia said...

cute nyeee baby ni..bertuah betul die dapat hadiah sebesar dan secantik ituu..:)

Alviana said...

Cute nyaaaaaaaaaaa! I'm sure she's enjoy the quilt u make so much :)

cikgu_anna said...

akum sis!
nak tanya..kalau beli mesin sulam 6 ribu tuh,bley x beli asing dia punya memori card?
say dah ke kedai epal last week.jenguk2 camtuh jer.x tanya detail.
plan nak beli gak..
nak beli yg 10K sy memang xdk masa nak pi blajar.
pls advice me the soonest.nak beli within dis week!
farhana
0162749504

Jurra said...

hi cikgu anna.. harap awak heppi dgn mesin baru nanti..Jgn risau Shiela tu kawan saya, dia yg tolong arrangekan semua ye..

kedaigambarkami said...

cantiknye selimut quilt ni...leh tempah tak?want to use it as prop for photography...

email me catlina7@yahoo.com

CikMin said...

salam jurra...kalau cikmin nak oder quilt yg ada nama my baby boy boleh tak?email me..sharmin33@yahoo.com

Copyright Text