Wednesday, 11 March 2009

I'm back!

Hi all!! Sorry for my absense.. Missed me already? I missed you all too! I've been away lately.. to KL... eheheh.. not for long.. I wish I can stay there longer... but my Maya really had missed me... I can't stand being apart from my lil girl.. This is my first time... Oooh.. I feel terrible to leave my baby behind! She was ok on the first day.. but the 2nd day.. she started calling my name looking for me, said hubby... When I called ... she keeps saying.. mama... mama..mama... Oh no.. I started to cry myself.. not her..
The worst thing, my hubby told me she refused to eat, milk and she started to keep quiet all by herself.. She didnt cry.. but she really showed that she misses her mom so much... I even brought her t-shirt with me.. to heal my homesick... I hope I don't have to leave her behind next time.. But what can I do.. I had to go on...
I'll update more soon.. gimme some time to get organised.
Cheerio!

6 comments:

maklang said...

welcome back...:) Nice to know that you are back...

via said...

slam mbah....udah pulang ke tanah air ya...hehehe..wei sia rindu plak mo chat sama ko ni...p lawat2 sia bila ko sanang2 kio...eh...via tu niack sia juga arrr....

Mas

jaja said...

patut pun sunyi ja...sedih jugak dgr crita c maya ni. sama la tu, aku pun kalo mo p outstation, paling susah mo kasi tinggal anak.mo nangis2 dulu.tp apa bleh buat, tugas kan...

Sheila Wahid said...

Jurraaaaa...

Aku pun rinduuu sama kau. Mau nangis sudah ni... Sekejap sangat ko datang sini. Paling aku tak boleh lupa masa kita nyanyi lagu bertemu dan berpisah... Kita yang terover, rupanya baru 6 bulan kita kenal-kenal di alam maya, tapi hubungannya macam kita dah kenal lama... Tak leh nak cerita panjang-panjang, nanti aku nangis lagi ni.. Sehingga jumpa lagi...

Take care...

Wassalam

Jurra said...

Ya.. aku hepi dpt pulang.. tapi sedih tidak dpt soping banyak!! hehehe

Via A.K.A Mas Keningau @ saputangan keningau..Bila ko mo beli mesin ni? Lama suda si Mary menunggu ko muncul di Epal KK..

Shiela.. aku pun tak tahan bila ingat kisah kita terover emotional masa nyanyi Auld Lang Syne tu.. Rasanya semua org takde perasaan.. Ye lah.. mana da yg mcm kita..Aku rasa persahabatan kita sangat unik. W/pun kita kenal baru 6bulan.. kita mcm dah kenal lama. Tini juga. W/pun kenal dia virtually, tak pernah juga dengar suara, sms & chat aje.. Bila dah jumpa.. mcm geng lama pulak. Yg best sekali time kita bersila membelek buku Jepun kat Kinokuniya! Hahaha... aku suka part tu.

Natrah Norlin said...

alamak kak..miss nak jumpa akak bila datang kl...ble saya turun kl gak..siap bersila kat kedai buku eh...

Copyright Text