Thursday, 26 March 2009

Meet JajaKraf live in person

Who wants to see Jajakraf live in person??
Guess which one is Jaja... Jaja had made a surprise visit to our office.. not only just to meet me... for the 1st time.. but she went there with her hubby due to some errands -- office matters.. I was very surprised when she called me informing she was just outside the reception area..
Nice fella, as usual, we were just like good old friends.. even though we never met in person before.. but virtually we are friends!
Hope to see more of the sewing enthusiast bloggers..

11 comments:

LyDia DeLia said...

biar lydia teka dulu ye..ermm..dari firasat lydia, maybe jaja yang tgh kot..betul ke zura? kalau betul dapat la hadiah!!.hahahaha!!!

LyDia DeLia said...

eh..bukan..tgh tu mcm neneth je..hahaha..lydia nak tukar jawapan..jaja yang sebelah kanan..hehe..

jaja said...

eh.. ada ba pula. alah, glamer la lepas ni :-P

Maya said...

jaja mestilah yang pegang tote tu kan?
betul kan? betul kan?

tinggih eh jaja nih..

mama alicianorman said...

finally dapat juga tengok jaja..heheh ha ah lah tingginye jaja...kalau dengan fida sure org kata fida anak jaja atau adik jaja...hahahah fida ni dah lah rendah aja..heheh

deanacakes-kk Sabah,Malaysia said...

jurra..i met jaja earlier than u la nie..hehe

via said...

waaawaaa...kenapa pertemuan kita dahulu kita inda ambil gambar...sedih..sedih...jaja...cute rupanya ko...mmg happening jumpa durang dua ni..cam kenal lama...daku terkenang pertemuan yg singkat,kalam kabut di lobi hotel ngan anak2...

Jurra said...

Wah.. femes juga si Jaja ni ya! sume org kenal.. cuma rupa aja tak kenal.

Semua tekaan betul.. (Tapi takde hadiah ye.. hehehe..)

Itu lah Zura, neneth & Jaja..

Lagipun Jaja trademark dia jelas.. siap ada totebag buatan sendiri.. Pecaya tak.. beg biru tu pun saya sambar .. saja nak belek tengok beg org...HAHAHA... buruk betul perangai si zura ni haa.. buat muka tak malu..

Deanna.. ya.. 1st time tu jumpa.. Diaper stacker dia pun masih on queue.. SORI AA JAJA..! Aku akan buat yg paling cun utk ko..

VIA @ Mas Keningau @ sapu tangan keningau..Ko tau ka ari tu kami lupa mau amik gambar ko.. suda balik baru nyesal.. Si jaja pun.. dia turun ofis uda tu.. tiba2 aku teringat.. ku paksa dia naik balik.. amik gambar dgn artis.. Len kali la aa...

LyDia DeLia said...

yea..betull..jaja ni ayu giteww..

Natrah Norlin said...

cute secute craft2 nya

jaja said...

:"> suda la tu, merah suda muka aku ni :-P konon! nda ba jurra, terlanjur ko sebut itu diaper staker.. since ko blom buat, aku mo tukar kaler. kasi warna pink. sebab c jr nda pakai pampes suda,merajuk suda dia tunggu :-P nda bah.. d permata, budak 3 tahun kena latih supaya nda pakai pampes.. jd, wat baby girl punya theme la, utk c sufi. ok?

Copyright Text